Голф академия в Англия

Голф академия в Англия

Голф академия в Англия

юли и август 2019 г.

ЗА МАЛОЛЕТНИ И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НА ВЪЗРАСТ ОТ 12 ДО 17 ГОДИНИ

 НАСТАНЯВАНЕ В СЕМЕЙСТВА

 
 

Голф академия

юли и август 2019 г.

КОЛЕЖ МАЙЪРЗКОУ (СЕВЕР) И УНИВЕРСИТЕТ НА БАТ (ЮГ)

ЗА МАЛОЛЕТНИ И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НА ВЪЗРАСТ ОТ 12 ДО 17 ГОДИНИ

 

  КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?
В нашите академии по голф ще участват момчета и момичета на възраст от 12 до 17 години . Ученици от целия свят се връщат вяка година, за да усъвършенстват своя английски език, както и своите умения по голф. Добре дошли са както индивидуални ученици, така и организирани групи.
 
ВЪВЕДЕНИЕ

За нас е голямо удоволствие да ви запознаем с Голф академия Север  в колежа „Майързкоу“ и с Голф академия Юг на  в университета на Бат.

Историята на голфа може да се проследи назад във времето до 1457 г., когато кралят на Шотландия Джеймс ІІ  забранил практикуването на голф. 

Четирите главни турнира по професионален голф в света са Бритиш Оупън, Мастърс, Ю ЕС Оупън и шампионатите на PGA (Асоциацията за професионален голф). Нито един играч не е печелил досега всичките четири главни турнира в една и съща година! Голфът е игра, която изисква умение и тактика. Нашите Голф академии помагат на учениците да усъвършенстват своя суинг (завъртането на тялото при удар на топката за голф), различните техники и цялостното играене, като всички тренировъчни уроци се провеждат на английски. 

Голф академията  предлага на ученици, които обичат голфа, възможността да получат професионално обучение по голф на английски.

Специално ударение се поставя върху техниките и уменията. Учениците ще имат възможността да играят на игрище с 9 или 18 дупки поне един път седмично по време на курса.

Разполагаме с фантастични съоръжения в нашите специални голф центрове. Колежът „Майързкоу“ има свое собствено голф игрище с 9 дупки с най-модерна голф академия и ниско окосени площи около дупките. Университетът на Бат има специални места за тренировка и фантастични голф игрища близо до тях.

Способни сме да се погрижим за всички нива на умение — от напълно начинаещи до такива с голф хандикап.

 

 

 

УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ

Ние ще се погрижим за образователните и социалните аспекти на курса. Учениците в нашата програма за голф ще бъдат смесени с ученици от нашия международен летен  курс, за да се осигури най-добрата възможна интеграция с международни ученици. Уроците ще се провеждат на английски език и ще усилят техните умения да разбират и да говорят езика.

Уроците ще покриват разнообразни теми, които могат да се използват във всекидневни разговори, а на игрището за голф ще се преподава и специфичния за голфа речник от думи. Учениците ще бъдат разпределени по групи в зависимост от своята възраст и способности. Тест за причисляване към група, предназначен да оцени способностите по английски, ще се направи при пристигането, както и Изходящ тест преди отпътуването, за да се отбележи постигнатият от ученика напредък по време на курса. Във вечерите учениците ще имат наблюдавани вечерни дейности заедно с ученици от международния ни летен курс, за да се насърчи интеграцията с други международни ученици и да се подпомогне културното разбирателство.Освен това, в програмата са включени и ред дейности извън района. Играчите, които участват в курсовете, ще имат възможност да играят на игрище с 9 или 18 дупки поне един път седмично.

Цената включва:

■ Настаняване при пълен пансион

■ Обучение по английски – 15 часа седмично за международните класове

■ 12 часа обучение по голф седмично от квалифицирани голф професионалисти

■ 1 целодневна екскурзия седмично

■ 1 полудневна екскурзия седмично

■ Тест за причисляване към група при пристигането

■ Изходящ тест преди отпътуване

■ Сертификат с оценка при завършване на курса

■ Програми за вечерни дейности

МЕТОДИ НА ТРЕНИРОВКА

Тренировките по голф и инструктажите ще се водят от квалифицирани треньори по голф.Уроците по английски в класната стая ще се преподават от учители с квалификация за преподаване на английски като чужд език.  Учениците ще бъдат учени в класове според нивото на своя английски, като уроците ще се концентрират върху уменията за говорене и слушане.

Учебниците с упражнения, заедно със сертификатите, се предоставят на всеки ученик при завършването на курса.

Програмата е грижливо планирана, за да осигури точния баланс между интензивното трениране, образованието и забавленията.

■ Индивидуални техники

■ Позиция и захват

■ 12 часа обучение за седмица от голф  професионалисти

■ Умения за чип удари

■ Играене на играта и тактика

Тези тренировъчни сесии са осеяни с мачове за практика, технически тестове и ежедневни инструктажи, за да се даде завършен вид на този напълно интерактивен курс.

 
 

 

Сподели:

Сродни публикации

Езиков летен лагер за деца в Борнмът, Англия

Езиков летен лагер за деца в Борнмът, Англия

Езиков летен лагер за деца в Борнмът, Англия Борнмът e една от перлите на английското…
Лятна езикова ваканция за ученици в Лондон с придружител

Лятна езикова ваканция за ученици в Лондон с придружител

Лятна езикова ваканция за ученици в Лондон с придружител / за ученици на възраст 9…
Университетът на Лестър

Университетът на Лестър

Университетът на Лестър  ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НА ВЪЗРАСТ ОТ 9 ДО 17 ГОДИНИ   …
Университетът на Бат

Университетът на Бат

Университетът на Бат ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НА ВЪЗРАСТ ОТ 9 ДО 17 ГОДИНИ  …